Eksklusivt design som de fleste kan komme i nærheden af

Smart design

Det er ikke alle der går op i at have et eksklusivt hjem, men hvis du er en af dem der gør, så læs videre når jeg giver dig nogle gode ideer til hvordan du for relativt små investeringer kan få dit hjem til at lige noget fra Bo Bedre magasinerne.

Når jeg kalder det investeringer, så er det fordi du køber ting som vil bibeholde store dele af deres værdi i de tilfælde hvor du efterfølgende måtte have lyst til at sælge dem brugt.

Dette er der ikke mange der tænker over når de køber nyt, men det kan være en vigtig parameter hvis man ikke altid har penge nok.

Vauni biopejs fra Bioburn

En ting som jeg netop lige selv har investeret i og som jeg klart kan anbefale dig hvis du går efter det eksklusive look. En Vauni bioethanol pejs fra BioBurn. Vi forelskede os i den model de kalder for Cupola og som kan hænge på væggen. Den kommer i både en sort og en hvid model. Vi valgte den sorte da vi mener at det vil stå bedst til det lidt rustikke look vi gerne vil skabe i vores spisestue.

Prisen er naturligvis ikke bare et greb i lommen for de fleste, men omvendt så vil dette heller ikke være et produkt der taber sin pris lige med det samme. Specielt ikke hvis du vælger at passe godt på den så den ikke får skrammer eller ridser.

Pejsen kører på bioethanol og vil kunne brænde i ca. 5 timer når man har fyldt kammeret med de 2 liter det kan indeholde. Altså rigeligt tid til at man kan nyde en god lang aftensmad med tapas og rødvin, samt efterfølgende dessert.

Plankebord fra Thors Design

Denne har vi ikke anskaffet os endnu, men det var nok ikke så længe inden vi foretager investeringen. For at fuldende den rustikke stil i vores spisestue, så har vi bestemt at et plankebord må være sagen. Der findes rigtig mange der laver plankeborde, men den designer som vi synes gør det bedst lidt nu er Thors Design. Du kan se deres modeller her: http://www.thors-design.dk/sortiment/borde/plankeborde/

Vi har specifikt kigget efter den model de kalder Gaia. Overfladen kommer i 3 forskellige formater og får at opnå maksimalt eksklusivitet, så har vi vurderet, at den rå overflade vil være det rigtige valg. Vi har allerede talt med producenten og har fået bekræftet, at den sagtens kan tage imod rødvin og andre ting man normalt kan spilde og at det let kan gå af igen.

Belysning giver prikken over i’et

En sidste eksklusiv ting er lyset i rummet. Desværre kan jeg ikke finde et link til producentens hjemmeside, men vi er faldet over nogle flotte håndblæste lamper i et kobberfarvet nuance med en masse små lyskilder og pendler. Det er lidt svært at beskrive, men det er netop sådan en du ville kunne finde i boligmagasiner.

Sammen håber vi at disse tre ting vil give et super eksklusivt look og derfor ville jeg gerne give ideerne videre til dig, så du kunne lade dig inspirere til hvordan du få en relativt lille investering, kan skabe et helt sublimt look som andre vil misunde dig.